Monthly Archives: May 2010

The Greatest Site in the history of Internet

No, it’s not a porn site…

I can finally divulge the name of this site… But I won’t… hehe
It’ll be closing soon 🙁
But for all those who frequented it are more than welcome to come here and keep in touch with the old gang. And maybe we’ll get lucky and find a new place to gather and do what we do.

And yes, my site is pink.
I’m a girl, what did you expect?
If it bothers you that much, just adjust the setting on your screen…

Anyways…
Welcome FC’ers
Let the chat begin ^_^

Woops

NORSK!!!!

Humør: Glad, men oppgitt…
Lytter til: Vårens musikk… fulgene kvitrer, hestene vrinsker…. viften på Jan sin PC bråker..

Ok, så det ble litt lengre opphold enn jeg hadde tenkt.
Det er litt mye som har skjedd, kan man si… Jeg har hatt det kjempegøy på jobb. Har bare to uker igjen nå. Eller to og en halv da…
Jeg har også måttet krype til korset, bite i det sure eplet, svelge min stolthet og jeg har np kjøpt meg stygge fæle crogs til å ha på jobben. *sukk*
MEN!!!!! De hjelper. Som oftest når jeg har kommet hjem fra jobb har jeg hatt så vondt i beina at jeg nesten ikke har holdt ut. Etter at jeg kjøpte crogs’ene har jeg… tja… levd ett normalt liv. Jeg er så klart sliten i beina, men det er ikke sånn at jeg ikke kan røre meg eller noe sånn pga av at jeg har så vondt i beina. Nå kan jeg gjøre det jeg har lyst til etter jobb. Gå ut å handle, gå meg en tur… noe som var veldig usansynlig før jeg kjøpte meg crogs. Men de er fortsatt stygge som fy. Men hvis du trenger noe godt til beina til jobb, så anbefaler jeg dem.
Også har clutchen på bilen tatt kvelden. Hvordan det har gått til må du ikke spørre meg om, selv om mekanikerne på Mysen Bil mener det er vår skyld, at vi har hatt for tung last på. Noe som ikke stemmer overhodet. Vi har ikke campingvogn engang. Det eneste vi har hatt bak bilen er en liten henger med moped.
Bilen er -06 model.. har knapt gått 60.000  mil… Clutchen skal ikke ryke på den da. Det har jeg vanskelig for å tro. Men neida. Hverken Mitsubishi Norge eller Stamsaas, hvor vi kjøpte bilen, er villig til å hjelpe oss med den astronomiske regningen vi kommer til å sitte igjen med… På noe som IKKE er vår skyld.
Så ja… nå må vi ut med 12.000 kr på å få det fikset. Og Mysen Bil vil jo selvsagt ikke være medgjørlig fordi de er i ferd med å gå konkurs. Det er da ikke vår skyld at de går konkurs, og det skal ikke gå utover oss det at de gjør det heller. Jeg blir så irritert og målløs. Jeg får ikke satt ord på hvor forbanna jeg er.
Og idag fant vi ut at styre ett-eller-annet måtte byttes også… ENDA en helvetes regning som VI så klart er ansvarlig for. 4000 kr til, takk..
Men man må jo ha bil da. Så vi håpet at vi fikk dekket leie bil… men neida… BARE HVIS BILEN VAR TOTAL VRAKET!!!!

Er det rart man blir irritert?

Lene

ENGLISH!!!
Mood: Annoyed and pissed off.. but otherwise happy
Listening to: Fucking birds churping

Yes, I know, it’s been a while. I’ve been working and I’ve been taking it easy when I get home. Even thought I’m tired, and my feet hurt, they don’t hurt as much because I got Crogs. Those hideous, terrible, awfull shoes. But they do help. It’s like… fighting bad with ugly.
And the clutch on the car broke… and I can’t be arsed to go through it all agian… needless to say we’ve been told it’s all our fault, and we’re stuck with the bill… something I find retarded of them. All of them. The Mitsubishi Norway main office, the dealership where we got the car and the place where the car is now… None of them are willing to help, even a little…
So, we’re not happy…

and I have found out that “I” now have become “we”…  😉  (No, I’m not preggers!!!!!!!!!!!! )

Lene