Jada, jeg vet det/Yeah, I know…

NORSK!!!

Humør: Temmelig bra
Lytter til: Min seneste avhenginghet… på en måte. Jeg ser på spill gjennomganger på Youtube. Har funnet en som er dritmorsom. Masse zombie spill og sånn… =D

Men ja..
DET SNØR!!!!
Første snøen på denne siden av sommeren. Veldig tidlig i år, må jeg si.
Og akkurat nå er Jan ute med bilen.. og han bør bare kjøre pent hjem, for hvis noe skjer med han nå, så kverker jeg han!
Ellers så har det skjedd veldig lite. Ikke jobber så mye denne måneden, hittil, men det er kanskje ikke så rart med høstferie og sånn. Håper jeg får litt med å gjøre da. Trenger fortsatt penger.. hehe.
OH… Har også fått unnagjort julegaven til Jan.
Før han dro til Praha med jobben var vi innom Dressmann i Sverige og vi fant en jakke som var dritstilig på han. Semsket skinn. Så jeg sa at jeg skulle kjøpe den til han hvis han ville ha den, men han sa at det var ikke det han trengte til der nede. Det kom til å regne der, så ja. Etter han kom tilbake dro vi til Dressmann igjen og fant ikke rett størrelse. Så vi hadde tenkt å spørre i Askim. Det var på en søndag. Søndagen etter var Camilla og jeg i Sverige og jeg tenkte at jeg kunne jo stikke innom for å høre om de fikk inn jakkene igjen og damen jeg snakket med sa at hun skulle høre med sjefen om de skulle det. På mandagen etter ble jeg oppringt av sjefen som sa at de hadde bestilt jakken i riktig størrelse til meg og at den kom til å komme på lørdag. Det var nesten en uke siden. Vi var innom Sverige IGJEN på søndag og kjøpte jakken.  Nå er jeg veldig glad og lettet; og takker Dressmann i Töksfors for å være så snill =D
Fikk kjøpt meg bukse også da Camilla og jeg var i Sverige… På Zizzi.  (Phew, der kom Jan hjem)
Svart bukse. Akkurat det jeg trengte.

Skal prøve å oppdatere oftere. Jeg vet jeg ikke er flink. Men jeg føler liksom ikke at jeg har så mye å skrive om.
Driver å strikker litt… Skal se om jeg får tatt bilde og lagt de ut her. Har strikket noen luer, noen votter og noen pulsvarmere. Men med det fantastiske kameraet mitt blir det bra bilder XD

Lene

ENGLISH!!!!

Mood: Pretty goodHumør: Temmelig bra
Listening to: My latest addiction…. sort of. I’m watching game walkthroughs on Youtube. (with commentary). I’ve found this really funny guy that is just.. hillarious. So yeah.. loads of zombie killings and shit. =D

But yeah..
IT’S SNOWING!!!!
First snow this side of the summer. Very early this year, I must say..
And right now Jan is out driving… and he better drive nice and stuff, cause if anything happens to him now, I’ll kill him!

Other than that nothing much has happened. Haven’t worked much this month, thus far, but no wonder, really since there’s been fall break and stuff. But I hope I get to do more. I still need money… hehe
OH!! and I’ve gotten Jan’s christmasgift out of the way.
Before he went to Prague with work we stopped by Dressmann (a clothing store) in Sweden and we found a jacket that was sooooo snazzy on him. Suede… probably fake.. So I told him that I’d get it for him if he wanted it, but he said he didn’t need it for the trip, it was raining down there, so yeah…
After he came back we went back to Dressmann, on a Sunday, but we couldn’t find the right size, so we decided to ask in the next town one day. The following Sunday Camilla and I went to Sweden and I went into Dressmann just to ask if they were getting the jackets back, and the lady I talked to said she’d ask her boss. The following Monday the bosslady called me and said she had ordered the jacket for me and it would come on Saturday. That’s almost a week ago now… We went back AGAIN and bought the jacket. So I’m really happy and releaved now; and I thank Dressman in Töksfors for being so helpfull :3
I also bought some new black pants when Camilla and I were in Sweden.. at Zizzi’s (Phew, Jan just got home)
They were needed badly.. lol

I will try to update more often.. I know I’m not very good at it… But I don’t feel like I have too much to type about…
I’ve been knitting… I’ll see if I can take some pictures and post them… Knitted some caps and stuff… and with my fantasic camera the pictures’ll be awesome!!! XD

Lene

7 responses to “Jada, jeg vet det/Yeah, I know…

 1. Lene, please forgive me for just leaving so abruptly. I’m just now getting to the point where i can deal with this. I have been given a death sentence by my Dr.’s. I have Merkle Cell Carcinoma. They give me between 24 to 48 months to live. Sorry to just get up and leave, my wife and i are trying to deal with this. I haven’t even told the kids yet. Thanks for all the laughs.

  G

 2. G,
  Do not ever worry about me.

  When you disappeared I kinda figured that the news wasn’t that good. I’m shocked to learn that the news was this bad. I’m really, deeply sorry.
  Do what you need to do.

 3. Thanks kiddo.

 4. Reality Monitor

  G,
  Good to hear from you, sorry the news is that grim. I was concerned something might be wrong, but I didn’t think it could be something like this.

  Thanks for all the movie-fun! It’s been a great time! We should find a place we can all connect to keep in contact that isn’t a drain on your time. I’m on facebook (like half the population of the planet) under my real name.

  I’d give you a big hug if I could G.

  Mike

 5. G,

  I’m very sorry to hear that your medical condition is so serious. My heart and prayers go out to you … your wife and children.

  It’s OK to let “Flash-Candy” go … we all understand. Like Shoeless Joe Jackson said in “Field of Dreams”: If you build it, he will come. Well, you built it and we all came … to love and enjoy it. Thanks, for all the great … and not so great movies. AND, the chance to meet some really great people!

  I do hope we can all find some venue to get together and continue to share all those very bad, but lovable oldie sci-fi films.

  G, take care of yourself … and, I’m sending you some very positive “vibes”!

  Tristan

 6. Reality Monitor

  Sunday just isn’t Sunday anymore. 🙁

 7. How true, RM.